Manises obri la seua piscina després de solucionar les obres de remodelació

669

L'Ajuntament de Manises va obrir el passat dissabte amb una jornada de portes obertes la piscina d'estiu després d'escometre diferents obres de remodelació necessàries a causa dels nombrosos problemes que presentava, i que formen part de la primera fase del projecte d'una nova piscina.

piscina ManisesLa piscina enguany ampliarà el seu període d'apertura fins al pròxim 9 de setembre. Les obres de millora no han impedit que les activitats del campus, cursos de natació i entrenaments dels clubs federats (Fénix i Tragaleguas) hagen començat sense cap problema.

L’equip de Govern ha explicat que la situació d'abandonament en què es trobava la piscina d'estiu des de fa anys ha obligat a l'Ajuntament a dur a terme diferents actuacions imprescindibles per poder obrir la piscina enguany i, al mateix temps, millorar el servei per a tots els usuaris.

La primera actuació ha estat demolir el sobreeixidor que hi havia per substituir-lo per una vora perimetral de tipus finlandés, una mesura que ha estat acompanyada de la reparació dels revestiments i dels paviments afectats per l'obra anterior. També s'ha remodelat la sala de màquines i les instal·lacions hidràuliques, a més d'instal·lar una cadira adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

L'actual equip de govern ha explicat que durant els pròxims anys està previst completar el projecte d'una piscina nova amb la realització d'una segona fase amb la qual es modificarà el got de xapoteig i les zones d'escampament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.