Manises concedeix 343 beques per al transport d’estudiants

320

L’Ajuntament de Manises ha publicat el llistat definitiu de les persones beneficiàries de l’ajuda de transport per als i les estudiants del municipi que s’hagen matriculat durant el curs 2018-2019 en centres públics i privats que es troben fora de Manises.

ayuntamiento de manisesAquesta partida, aprovada per primera vegada per l’Ajuntament de Manises, consta d’un total de 80.000 euros que s’han repartit entre les persones que complien els requisits. D’aquesta manera, amb 343 sol·licituds aprovades, la quantitat concedida de cada beca ha sigut de 233,23 euros.


Entre els requisits per a gaudir d’aquesta beca, les persones que la sol·licitaven havien d’estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedira una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del Sistema Educatiu: Grau Universitari, Ensenyaments Artístics Superiors o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, també era un requisit que l’oferta educativa en la qual s’hagueren matriculat no existira al municipi de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.