L’Orfeó d’Aldaia prepara un flashmob per al 28 d'octubre amb motiu de la celebració del seu 40é aniversari

261

Més d'un centenar de veïns es va congregar enfront de la Casa de la Música d'Aldaia el passat 21 d'octubre com a resposta a la crida que l’Orfeó d’Aldaia va realitzar per a convocar el primer assaig de l'atractiva i curiosa activitat que està desenvolupant amb motiu de la celebració del seu 40é aniversari: un Flashmob.
Sota el lema “Tots som Orfeó!”, l'agrupació musical vol fer-se sentir en els carrers del municipi i per a això està organitzant aquesta iniciativa que ja ha produït grans impactes en ciutats de mig món. El Flashmob, que consisteix en una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix “casualment” en un lloc públic, realitza alguna cosa totalment imprevista i després es dispersa ràpidament, consistirà en una actuació musical composta per fragments de l'obra Carmina Burana i la direcció musical serà a càrrec de Francesc Valldecabres, director de l’Orfeó des de 1999. Laia Taberner i Natalia Herrero seran les encarregades de la direcció artística i de la coordinació de la coreografia, aspecte fonamental en aquesta activitat; Jaume Bayarri serà l'encarregat de la realització i els equips de STIG-MUSIC posaran so a l'esdeveniment.

El pròxim assaig general i d'escena tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre des de les 10:30 fins a les 14:00 h. en la Plaça de la Constitució, per al qual l’Orfeó convida a tot aquell que desitge participar voluntàriament en aquesta divertida activitat posant a la seua disposició el correu electrònic orfeo.aldaia1972@gmail.com, i la gravació final serà el diumenge 28 de 9:30 a 14:00 h. en la Plaça de la Constitució d'Aldaia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.