L’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, parla del TTIP en el primer acte de campanya a Mislata

507

L’eurodiputat de Compromís – Primavera Europea, Jordi Sebastià, va visitar Mislata en el primer acte de campanya que va realitzar el col·lectiu de Compromís per Mislata, en una acció conjunta amb el col·lectiu local de Xirivella. L’acte es va realitzar a l’aire lliure enfront del centre social de l’avinguda de la Pau, i va comptar amb la presència dels portaveus de tots dos col·lectius locals: Javier Gil, a Mislata, i Ricard Barberà, per part de Xirivella.

Javier Gil acte Jordi SebastiàEn aquest primer acte de campanya es va informar a la ciutadania dels perills que comporta el TTIP. Jordi Sebastià ha treballat en aquesta matèria, sent un dels eurodiputats que ha pogut accedir a la càmera on es troben custodiats els papers de l’acord de lliure comerç entre Europa i Estats Units. Recentment, des de Compromís Mislata s’ha volgut conscienciar d’aquest tema amb la presentació d’una moció que va ser votada en el Ple de l’Ajuntament de Mislata i que va ser rebutjada amb l’abstenció del PSOE i el vot negatiu del PP.

Ricard Barberá va repassar la problemàtica que pateixen els barris de la zona, posant l’accent en el soroll que produeixen els avions en la seua eixida i arribada a Manises, fet aquest que van poder comprovar en diverses ocasions tant el públic assistent com Jordi Sebastià.

Javier Gil, per la seua banda, va explicar la importància d’aquestes eleccions per a portar el model de govern de València a Madrid, ja que, com va comentar durant l’acte “abans dir a la valenciana era alguna cosa pejoratiu i negatiu, i en solament un any el govern del botànic ha revertit està situació, fent que passada a associar-se amb fer les coses ben pensant en la ciutadania”.

A més, l’eurodiputat va repassar l’actualitat de campanya de #Alavalenciana així com convidant a les veïnes i veïns a formar de l’activitat parlamentària europea, explicant les eines de participació ciutadana que estan a l’abast de totes i tots.

Finalment, abans de la xarrada, Jordi Sebastià va mantenir una xicoteta reunió de treball amb els col·lectius de Compromís Xirivella i Mislata. L’objectiu va ser conèixer d’a prop les problemàtiques de tots dos municipis i veure fórmules o ajudes europees que poden exercir-se des de Brussel·les per a millorar tots dos municipis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.