Les Falleres Majors d’Alaquàs protagonitzen la seua Presentació celebrat a l’Auditori Nou

322

L’Auditori Nou ha acollit l’acte de presentació de les Falleres Majors d’Alaquàs per al 2013. Virginia López Blanes i Celia Martínez Pascual van ser exaltades i presentades públicament com a les màximes representants de les Falles d’Alaquàs en un acte multitudinari on es va donar cita tota la societat fallera de la ciutat.
L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, va ser l’encarregada d’imposar la banda que les acredita com a màximes representants i una benvinguda al nou càrrec de responsabilitat. El regidor de Festes, Óscar García, va obsequiar les falleres amb la Joia d’Alaquàs, insígnia especialment creada per Junta Local Fallera per a totes les xiquetes i joves components de l’entitat.

L’acte va se amenitzat per representants de diverses falles d’Alaquàs que van preparar de manera excepcional un espectacle basat en la indumentària valenciana.

En el torn de les felicitacions, les primeres en pujar van ser les Falleres Majors d’Alaquàs per al 2013, Vanessa Parrón Martínez i Andrea Hernández Cebrián. En representació de l’Ajuntament d’Alaquàs va pujar l’alcaldessa d’Alaquàs. També ho van fer tots els membres de Junta Local Fallera, que obsequiaren les màximes representants amb diversos rams de flors. També van pujar les onze comissions falleres d’Alaquàs i Juntes Locals Falleres de diverses poblacions així com el Centre Cultural Andalús i el Centre Cultural Extremeny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.