L’equipo de Govern de Silla baixa el tipus de l’IBI un 9%

380

Silla. ayuntamiento-de-sillaEl ple de Silla va aprovar en sessió extraordinària, el dimarts passat, les ordenances municipals per a l’any 2015. Com a novetat, l’equip de Govern baixarà el tipus impositiu de l’IBI per tal que el rebut de la contribució siga menor l’any que ve per als veïns. Una rebaixa d’impostos que ha eixit endavant amb els vots a favor de tots els grups polítics, a excepció de EU.

La decisió es va prendre amb el suport d’una moció presentada per Els Verds, “que ha sigut possible gràcies a la bona gestió realitzada pel govern de Serafín Simeón aquests últims tres anys i que suposarà una baixada d’ingressos en les arques municipals del voltant de 305.000 euros”, expliquen fonts municipals.

Per a compensar aquesta falta de ingressos, els pressupostos que presentarà l’equip de Govern continuaran la línia de mantindre tots els serveis al ciutadà però “sense fer grans inversions”, un capítol que des del Govern municipal confien en poder compensar amb recursos de la Diputació Provincial i Generalitat.

L’aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles suposa que el tipus de gravamen baixe al voltant d’un 9%. Demà es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i les modificacions entraran en vigor el pròxim 1 de gener del 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.