L’Ajuntament de Silla redueix un 50% el pressupost en les festes de 2012

0
52

L’Ajuntament de Silla ha reduït el pressupost de festes en un 50% respecte a 2011, passant dels 120.000 euros desemborssats en les passades festes, als 60.000 euros d’enguany. D’aquesta manera, el consistori acompleix els plans d’ajust i austeritat que van posar en marxa al començament del seu govern.
Tot i la reducció en el pressupost, la regidora de Festes, Amanda Garrido, ha senyalat que “pràcticament, comptarem amb el mateix nombre d’activitats que l’any passat gràcies a la Diputació, i per descomptat, a les associacions del nostre poble, a les quals agraïm enormement la seua col•laboració. El programa de Festes ha comptat amb nombroses activitats, gràcies en part, al teixit associatiu de la ciutat que participa de forma activa en les festes populars”.

Des del govern de Silla, a més, es va acudir a la Diputació de València, que ha subvencionat diversos espectacles, com els jocs infantils, el correfoc, la nit d’albaes o el concert del conegut grup Maldita Nerea.

D’igual manera, per tal de reduïr costos, la gestió de la setmana taurina també ha variat, amb la qual cosa s’ha passat d’una despesa de 38.000 euros en 2011 a 23.000 euros en aquest any.

Al respecte, Garrido ha senyalat que “hem reduït despeses en ambulàncies, assegurances, ramaderies, plaça de bous i amb una gran compromís de les penyes en col•laborar tant a la part humana com en l’econòmica. Hem treballat molt dur per tal d’aconseguir aquesta reducció de 14.000 euros respecte a l’any anterior”. © / Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.