La primera enquesta popular de la història de Silla aconseguix un 27% de participació amb 4.164 votants

526

Desde la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Silla han volgut expressar públicament la seua “satisfacció pel desenvolupament de la primera enquesta popular de la història de Silla” i és que ha participat el 27% dels majors de 16 anys, en total, 4.164 votants. L’enquesta recollia l’opinió dels veïns sobre la celebració d’espectacles taurins i sobre l’ús dels centres cívics inacabats.

Els resultats definitius s’obtindran després del recompte de les paperetes recollides en els punts de participació presencial i es publicaran “el més prompte possible”, segons han informat des del Govern municipal que ha volgut felicitar a tots els veïns de Silla “pel seu comportament exemplar i la seua demostració de profunda cultura democràtica”.

La participació, amb 4.164 votants, que suposen un 27% dels majors de 16 anys, ha superat “tots els registres existents en processos participatius similars d’altres municipis. Silla ha demostrat ser una comunitat profundament democràtica i amb ganes de participar activament en la pressa de decissions col·lectives sobre els grans temes de la nostra convivencia”.

“Volem agraïr profundament la dedicació dels treballadors de l’Ajuntament que s’han volcat en fer possible aquest procés històric que marcarà per sempre el nostre poble, així com a la Policia Local pel seu inestimable recolzament garantint la seguretat de les persones i dels dispositius de votació”, han asegurat des de la Regidoria de Participació.

Respect a l’equip de Govern, format pel PSPV, Compromís, Silla en Democràcia i Esquerra Unida, els organitzadors de l’enquesta han destacat que “és un exemple més dels nous aires de canvi polític que han arribat a Silla arran de les darreres eleccions municipals, d’on va sorgir un Acord per Silla amb vocació de servei a la comunitat i de transformar a millor el poble”.

A més a més, des de l’equip de Govern al complet han expressat que el “gran triomfador de l’Enquesta Popular ha sigut el poble de Silla”. “El poble ha parlat alt i clar i tan sols queda acatar el resultat fruit de la voluntat popular. Aquesta és la primera Enquesta Popular de la història de Silla i això significa que n’han de seguir moltes més, les quals s’hauran sempre de fonamentar en el respecte escrupulós de la voluntat general de tot el veïnat. El compromís per la democràcia és profund al poble i ho ha de ser també de qualsevol govern que les urnes legitimen”, conclouen des de l’equip de Govern.


 

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.