La Pobla de Farnals estrena un nou mural, obra del joves del grup de reforç dels seus Serveis Socials

0
14 lecturas

El taller de grafiti dirigit als joves integrants del Grup de Reforç als menors d’edat ha finalitzat en un gran mural al parc de rodes de la Plaça Llauradors, amb vistosos colors i missatges positius dirigits a la població juvenil.

Joves del Grup de Reforç dels Serveis Socials de La Pobla de Farnals executen un grafiti en la Plaça LlauradorsEl mural es obra de un grup de xics i xiques, procedents d’un grup d’intervenció dels Serveis Socials, amb els quals l'ajuntament de la Pobla de Farnals desenvolupa una tasca d’orientació i acompanyament socioeducatiu.

El curs va consistir en tres jornades, teòriques i pràctiques, sobre el grafiti com a expressió artística urbana.

La regidora de Serveis Socials, Maria Carmen Benlloch, ha valorat la iniciativa com a “molt positiva, ja que els xics i xiques del programa han pogut conèixer de primera mà el món del grafiti i han tingut l’oportunitat de deixar la seua obra en un lloc ven visible de la nostra població”.

La regidora ha assegurat que el compromís del consistori és “caminar de la mà de totes les persones del poble, tant menuts, com joves i persones adultes, per a que tots puguen participar en la nostra societat i tinguen les mateixes oportunitats; per això programes com el del Grup de Reforç a menors d’edat són tan essencials”.

Benlloc ha explicat que “estic molt orgullosa d’estos joves, que han posat tot de la seua part per a aprendre i que han fet un treball absolutament meravellós”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí