La Marina de València tindrà el primer pas de vianants intel·ligent de la ciutat

562

La Marina de València instal·larà els dos primers passos de vianants intel·ligents de la ciutat al gener de 2019. A la zona de Marina Nord s'incorporarà esta nova senyalització, una innovadora solució per garantir la seguretat en matèria de mobilitat sostenible. Esta tecnologia combina sensors i panells LED que aconsegueixen que la calçada s'il·lumine quan les persones van a creuar-la, advertint així de la seua presència als conductors de vehicles.

Pas de vianants intel·ligent ja en funcionament en Lisboa

Una tecnologia innovadora i sostenible

Els sensors intel·ligents capten el moviment dels vianants i envien un senyal perquè, automàticament, s'il·luminen tant uns panells led integrats en l'asfalt com dos senyals led verticals. Este sistema lumínic representa un gran avanç i millora en matèria de seguretat vial, atès que substitueix una senyalització horitzontal passiva (l'actual pintura reflectora), per una activa. A més, és un sistema sostenible que va connectat a l'enllumenat públic i que solament s'activa amb la presència de vianants, apagant-se quan els sensors deixen de detectar moviment.

Pas de vianants intel·ligent ja en funcionament en Cambrils

El Consorci València 2007, gestor de La Marina de València, ha contractat esta senyalització a l'empresa Stepvial, que ha implementat este sistema intel·ligent en diverses ciutats espanyoles i actualment ho està exportant a Europa i a Llatinoamèrica.

Amb esta mesura, La Marina de València segueix treballant en la seua estratègia de millorar l'espai públic, des de la innovació, amb la finalitat de crear un recinte

còmode, accessible i disfrutable per a les persones i, alhora, atractiu per a generar activitat productiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.