La II Nit de CAdA premia els comerços més destacats per la seua trajectòria

0
43
Bankia

L’Associació de Comerciants d’Alaquàs (CAdA) va celebrar ahir la II Nit de CAdA per premiar els comerços més destacats per la seua trajectòria i per reunir en una jornada de convivència els diferents establiments que formen aquesta entitat. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el president de l’entitat, Salvador Ballesteros, van estar presents a la cita i van felicitar els comerciants pel seu treball i constància en la promoció del comerç local.
En primer lloc, l’entitat va realitzar una menció especial a la segona promoció d’establiments associats que per mig de CAdA han aconseguit la declaració de Comerç Excel•lent, una marca que atorga la Fundació Valenciana de la Qualitat. Els Comerços Excel•lents premiats han estat Cortinas Óscar Iranzo, Frio-Font, Joyería Amparo Romero i Papereria Palop.

CAdA va lliurar guardons també en reconeixement als comerços que més han fomentat en aquest temps la targeta de compra pionera en Alaquàs. L’entitat va premiar el treball realitzat en aquest sentit per Lenceria Flori, per haver estat l’establiment que més targetes ha realitzat, i a continuació es van premiar també els comerços Frutas Ortega, Ultramarinos Villena i Carnisseria Artesana Miguel y Antonia, per ser els comerços que més operacions han realitzat amb la targeta de fidelització.

Pel que fa als premis a la Innovació, CAdA ha reconegut enguany els comerços Gaspar Núñez, per ser pioner en la targeta de fidelització a l’any 1985 i el comerç Vestiu, per la seua tarjeta pròpia de fidelització. Els guardons a la trajectòria comercial van ser per a Herminia Merceria i Corseteria, una de les botigues de lenceria d’Alaquàs amb més prestigi, referència i qualitat i per a Ferreteria Beltrán, orígens del qual es remunten a l’any 1914.

Per últim, l’associació va lliurar un guardó a Mesón Almansa, en reconeixement per haver segut el primer restaurant guanyador de la Fira de la Tapa en el concurs de la Millor Tapa 2011.

Per la seua banda, l’entitat Caixa Popular va lliurar també els seus premis en reconeixement als comerços que més ús han et dels TPV de l’entitat bancària. Els guardons van ser per a Papereria La Plaça i per a Electrodomèstics Elies Forment.

Al llarg de la nit es va presentar la nova pàgina web corporativa de l’associació realitzada per Kontem Comunicación, una agència de disseny d’Alaquàs. Es tracta d’una pàgina moderna, dinàmica i acord als nous temps creada específicament per a l’associació que anirà seguida a més de novetats i promocions per tal de continuar fidelitzant els clients i captant nous compradors.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here