La falla Nord s'imposa a Picassent amb el seu monument gran i, en infantils, El Mercat se'n porta el gat a l'aigua

2226

Els monuments de les comissions falleres de Picassent ja tenen els seus premis. El divendres a les 20 hores començà la lectura del veredicte del jurat i les comissions pugueren arreplegar els seus palets. La Falla Nord va obtindre el primer premi amb el seu monument gran i la Falla Mercat va fer lo propi en infantils.

El segon premi de falla fou per a El Molí; el tercer, per l'Ermita; el quart, per a Mercat; el quint, per a la Falla Sud; el sisé, per a la falla L'Om; el seté, per a Carrer Nou Estació i adjacent i el huité per a la falla Parc la Canyà.

En infantils, després del Mercat quedaren classificades l'Ermita (2n), Sud (3r), Carrer Nou Estació i adjacents (4t premi), Parc la Canyà (5é), Molí (6é), L'Om (7é) i falla Nord (8é). La Falla Nord va obtindre també el premi d'Enginy i gràcia pel seu monumento gran. En infantils va ser el guardó per a Parc la Canyà.

Altres premis atorgats ahir foren: el dels millors ninots, en grans, per a la falla l'Ermita i, en infantils, per a Carrer Nou; el premi de teatre faller, per a Parc la Canyà; el de llibret de falla, per a l'Ermita; el de millor crítica local, en grans, per a la falla Molí i, en infantils, per a la falla L'Om. Per últim, el premi al millor monument de Picassent que atorga la Generalitat va ser per a la falla Nord.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.