La Diputació de València premia l’alumnat de Picassent en la segona edició del concurs ambiental escolar

0
125

La Diputació de València premia l'alumnat de Picassent en la segona edició del concurs ambiental escolar 2015-2016 bUn grup d’alumnes dels cursos de 4t, 5é i 6é de Primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana i del CEIP Príncep d’Espanya de Picassent han participat en el concurs ambiental escolar 2015-2016, posat en marxa pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de València. L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de Medi Ambient, Lola Albert, han rebut l’alumnat i el professorat al saló de plenaris de l’Ajuntament i han felicitat un a un els alumnes participants.

Laura Padilla, alumna de 6é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana, ha sigut la guanyadora d’un premi individual consistent en 3 entrades per al Bioparc de València. El col·legi ha obtingut també un premi col·lectiu que consisteix en una jornada de tallers ambientals.

A més, tots els i les alumnes que han participat en el concurs han rebut una cantimplora flexible i plegable, la qual és apta per a aliments i un llibre sobre la història de Picassent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here