La Diputació de València premia l'alumnat de Picassent en la segona edició del concurs ambiental escolar

548

La Diputació de València premia l'alumnat de Picassent en la segona edició del concurs ambiental escolar 2015-2016 bUn grup d'alumnes dels cursos de 4t, 5é i 6é de Primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana i del CEIP Príncep d'Espanya de Picassent han participat en el concurs ambiental escolar 2015-2016, posat en marxa pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de València. L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de Medi Ambient, Lola Albert, han rebut l'alumnat i el professorat al saló de plenaris de l'Ajuntament i han felicitat un a un els alumnes participants.

Laura Padilla, alumna de 6é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana, ha sigut la guanyadora d'un premi individual consistent en 3 entrades per al Bioparc de València. El col·legi ha obtingut també un premi col·lectiu que consisteix en una jornada de tallers ambientals.

A més, tots els i les alumnes que han participat en el concurs han rebut una cantimplora flexible i plegable, la qual és apta per a aliments i un llibre sobre la història de Picassent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.