La Comissió de Seguiment del pacte de Govern de Godella considera que CET ha rebutjat qualsevol possibilitat de consens

592

L’acord polític al que arribaren els partits Compromís, EU, PSPV i Canviem Entre Tots (CET) a Godella finalitzà amb la formació d’un Govern municipal per aquesta legislatura. Aquest acord comprenia la constitució d’una Comissió de Seguiment que, entre altres funcions, tenia la de “decidir sobre temes no contemplats en el pacte o la resolució de conflictes que es pogueren plantejar”.

Per tant, es convocà la comissió de seguiment per al dia 28 de desembre per a tractar el conflicte sorgit darrera l’ultim ple quan CET votà en contra dels pressupostos municipals. La no assistència a la comissió de CET dugué a la convocatòria d’una altra reunió per al dia 3 de gener, donant l’oportunitat a què es presentaren i poder tractar el tema. Però, per segona vegada es negaren.

Davant d’aquesta reiterada negativa, la Comissió ha acordat manifestar la seua disconformitat amb l’actuació de CET. En aquest sentit, consideren que la no assistència per part d’aquest grup suposa “el rebuig a qualsevol possibilitat de diàleg i consens”.

D’altra banda, la comissió ha manifestat la seua conformitat a les decissions preses per l’equip de Govern ja que considera “molt necessària l’aprovació dels pressupostos municipals per al 2017. D’ells depén el bon govern, el desenvolupament i l’impuls de totes les propostes del programa de Govern”.

Per últim, des de la Comissió de Seguiment del pacte han fet una crida a les regidores i al partit polític CET per a què reconsideren la seua postura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.