La ciutadania de Rafelbunyol podrà conéixer els espais i serveis del municipi on es promou la salut

441

En el marc del programa Xarxa Salut de la Conselleria de Salut Pública, l'Ajuntament de Rafelbunyol ha presentat els resultats del projecte del mapa d'actius en salut del municipi. Esta iniciativa de la Conselleria té com a objectiu d'aconseguir una coordinació interdisciplinar en Salut Pública als municipis adherits.

Amb el mapa de salut, la ciutadania de Rafelbunyol podrà conéixer els espais i serveis del municipi on es promou la salut. Aquest projecte sorgeix de la col·laboració entre el Consell Local d'Infància i Adolescència, de recent creació, el Consell Social i el personal tècnic i polític de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

En paraules de la regidora de Salut i Sanitat Pública, Rosa Azor, "la nostra aposta, com equip de govern, és continuar treballant per millorar la salut de la nostra ciutadania a través de la coordinació dels òrgans municipals i d'iniciatives innovadores com el mapa d'actius en salut, que una vegada realitzat com a diagnòstic del municipi, esclareix les línies d'actuació a dur a terme a partir d'ara".

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.