La biblioteca de Silla recollirà llibres per a un poble murcià que va perdre el seu fons bibliogràfic per les pluges

0
256

La biblioteca de Silla coordina un projecte per a recollir llibres i donar-los a la biblioteca de Los Alcázares en Murcia que va perdre el seu fons bibliogràfic a causa de les fortes pluges de desembre. Vicent Carbonell, tècnic de biblioteques de Silla, ha impulsat un projecte per a ajudar la biblioteca murciana de Los Alcázares que va perdre més de 17.000 llibres durant el temporal de pluges del mes passat.

Es tracta d’una iniciativa solidària d’àmbit institucional impulsada conjuntament des de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, l’Associació de Bibliotecaris Valencians i l’Ajuntament de Silla. La biblioteca de Silla és la que s’encarrega de coordinar i rebre totes les donacions.

Vicent va contactar amb les més de 700 biblioteques públiques de la Comunitat Valenciana per a demanar un donatiu de 10-15 llibres de diversos gèneres no catalogats o repetits i publicats en el segle XXI. Fins ara, unes 50 biblioteques valencianes han mostrat la seua voluntat de col·laborar i ja s’han superat els 600 llibres recopilats.

S’espera arribar a més de mil llibres abans del final de gener. Les biblioteques públiques encara tenen temps de fer la seua contribució ja que la intenció és enviar els llibres rebuts al principi de febrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here