La Biblioteca de Godella convoca el III Concurs de Microrrelats amb dos premis de 200 euros

912

La Regidoria de Biblioteca de l'Ajuntament de Godella ha llançat la tercera edició del Concurs de Microrrelats, dotat amb dos premis de 200 euros i un reconeixement a les 50 millors creacions amb la seua publicació en format llibre.

Les obres, que poden estar tant en castellà com en valencià, han de tindre una extensió màxima de 100 paraules, sense contar el títol que no podrà excedir de les 10 paraules. Pot participar qualsevol persona major de 18 anys resident a Espanya i el termini de presentació és de l'1 de juliol a l'1 de setembre a les 14:00 h.

Les obres han de ser originals i inèdites. No poden haver estat premiades ni estar pendents de decisió en cap altre concurs. Els textos hauran d'estar escrits amb l'extensió .doc, en lletra Arial 12, a doble espai i enviats via correu electrònic a biblioteca@godella.es.

El jurat estarà composat per tres persones lligades al món de la cultura i de les lletres a proposta de l'Ajuntament de Godella. La decisió del jurat serà inapel·lable i es publicarà el dia 16 d'octubre, a través del web municipal, la Biblioteca i les xarxes socials. A més, es comunicarà a les persones guanyadores telefònicament i per correu electrònic.

Respecte als premis, es seleccionaran 50 relats, els autors dels quals rebran un diploma i un exemplar del llibre publicat amb les seues obres. El millor relat en valencià i el millor en castellà rebran un premi de 200 euros, i hi haurà també cinc accèssits que obtindran una targeta regal per bescanviar per llibres.

El lliurament de premis i la lectura dels relats guanyadors i seleccionats tindrà lloc a la biblioteca municipal de Godella el divendres 27 d'octubre a un acte d'entrada lliure per tothom.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.