La Agència de Promoció Econòmica realitza 7.683 atencions a desocupats en l’últim any

0
84
Bankia

La regidora d’Ocupación, Indútria, Comerç i Turisme de Silla, Amada Garrido, ha presentant la memòria econòmica de l’Agència de Promoció Econòmica municipal de l’últim any, periodo en que va realitzar fins a 7.683 atencions a desocupats en matèria d’informació, orientació, ocupació i formació.
També es va presentar a la Comissió Informativa la revista ‘Accions de Promoció Comercial’ de l’any 2011. Des de l’agència s’ha donat, a més, assesorament en la creació d’empreses a 21 emprenedors; s’han realitzat 882 serveis a empreses entre empresaris i comercials i s’han tramitat 56 sol•licituds d’estudiants en pràctiques per a diferents departaments de l’Ajuntament.

A més, durant 2011, l’Agència de Promoció Econòmica ha dissenyat i possat en marxa fins a quinze campanyes de dinamització comercial. Segons paraules de la regidora, “des de la meua àrea d’Indústria, Turisme, Comerç i Ocupació asumim que el desenvolupament local és una peça clau en la millora econòmica del nostre municipi. El desenvolupament local obeeix a un concepte ampli que inclou l’articulació de mesures dirigides a la creació d’empreses locals i a l’animació social i econòmica, prenent com a referència la potencialitat del nostre territori”.

“Aquestes funcions cobren rellevància en els moments actuals de crisi econòmica, caracteritzats per una forta destrucció d’ocupació i on es fa necessari implementar accions dirigides a la reanimació de l’activitat econòmica, a més d’incorporar nous valors tendents a assegurar la sostenibilitat econòmica com a via per a millorar la productivitat, la competitivitat, l’ocupació local i disminuir la pobresa”, conclou Garrido.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here