Jose Gea, d’Alcàsser, i Benja Romero, de Foios, a la nova coordinadora de Joves d’Iniciativa PV

0
1746

Jose Gea, d’Alcàsser, i Benja Romero, de Foios,  formen part de la nova coordjnadora de joves d’Iniciativa del Poble Valencià, el partit de la vicepresidenta Mónica Oltra, renovaren la seua coordinadora a València ciutat i Hortes.

A través d’un nou mandat basat en el respecte, la codecisió i la defensa dels interessos dels valencians i valencianes, Jordi Martínez ha sigut elegit nou coordinador de la supracomarcal per unanimitat. Junt amb ell, Borja Giménez i Violeta Rustarazo, de València, Jose Gea, d’Alcàsser i Benja Romero, de Foios, formen part d’una nova coordinadora que es proposa com a objectiu principal articular la veu dels joves de l’àrea metropolitana de València davant les principals institucions locals, autonòmiques i estatals.

Amb l’aprovació d’una sèrie d’esdeveniments i actes oberts a la ciutadania durant aquest curs polític, Joves amb Iniciativa-Compromís pretenen revitalitzar el projecte ecosocialista en el cap i casal, un projecte amb el qual millorar el dia a dia de les persones des de la defensa de la igualtat, la llibertat i els drets humans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here