Jesús Jiménez, de Tripuçol, primer espanyol a la Copa d’Europa de Triatló en categoria junior

56 lecturas

Dos triatletes del club de Puçol Tripuçol van participar el passat cap de setmana la Copa d'Europa de Triatló en categoria junior que es va celebrar a Melilla. A les 10.15, Adrián Sáez i Jesús Jiménez prenien l'eixida en la prova junior. Per davant els esperaven 750 metres de natació, 20 quilòmetres amb bici per un circuit urbà de Melilla i 5 quilòmetres de carrera peu pel costat de la platja.

Jesús Jiménez va eixir en el primer grup de l'aigua i es va pujar a la bici prop d'un reduït grup de corredors que es disputarien la carrera. Finalment, va arribar en 10ª posició, sent el primer cadet espanyol en arribar a meta.

Per la seua banda, Adrián Sáez va eixir en un segon grup d’atletes de l’aigua i va tindre alguns problemes en la carrera a peu per a arribar en el lloc 29°.