Godella s’adherix oficialment al manifest del col•lectiu LGTB i penja la bandera multicolor a l’Ajuntament

504

LGTB GodellaL'Ajuntament de Godella s'ha adherit oficialment al manifest publicat pel col·lectiu de lesbianes, gais, transexuales i bisexuales amb motiu del Dia de l'Orgull LGTB. Des d'aquest matí, en la balconada del consistori, oneja la bandera de l'arcoiris com a mostra del suport que l'equip de Govern ha volgut oferir a la iniciativa.

A més, s'ha fet una lectura pública d'un comunicat que s'elevarà al pròxim ple en forma de moció conjunta. Diferents persones del col·lectiu LGTB, regidors i la pròpia alcaldessa van exposar els motius de l'adhesió i els compromisos que adquiriran.

“Enguany celebrem ja 10 anys de la llei del matrimoni igualitari que va obrir el camí dels nostres drets i 8 anys de la Llei d'identitat de Gènere que retornava a les persones trans una mica de la dignitat furtada i Godella, un poble solidari, que creu en la igualtat sense ambages i en la diversitat no podia quedar-se al marge”, va comentar la regidora d'Igualtat, Teresa Bueso, qui va disculpar la seua absència en l'acte per motius personals.

“La nostra és una revolució romàntica que estem fent dia rere dia per a defensar l'amor, la dignitat, la llibertat, la igualtat… de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals, en particular, i de totes les persones en general. La revolta de la felicitat és imparable. Ho estem aconseguint!”, asseguren des del col·lectiu LGTB.

L'alcaldessa va repassar la sèrie de mesures a les quals es comprometrà l'Ajuntament com promocionar el respecte cap a la diversitat sexual i de gènere en l'àmbit educatiu, familiar i festiu; realitzar formació a la policia perquè servisca de protecció al col·lectiu LGTB davant les possibles agressions que puga patir, donar suport a l'associacionisme LGTB a través de la realització conjunta d'accions de sensibilització, especialment en l'àmbit juvenil i sol·licitar a les Corts Valencianes l'aprovació d'una Llei integral de Transsexualitat i una Llei d'Igualtat per al col·lectiu LGTB i de lluita contra la LGTBfòbia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.