Godella s’adherix oficialment al manifest del col•lectiu LGTB i penja la bandera multicolor a l’Ajuntament

1
114

LGTB GodellaL’Ajuntament de Godella s’ha adherit oficialment al manifest publicat pel col·lectiu de lesbianes, gais, transexuales i bisexuales amb motiu del Dia de l’Orgull LGTB. Des d’aquest matí, en la balconada del consistori, oneja la bandera de l’arcoiris com a mostra del suport que l’equip de Govern ha volgut oferir a la iniciativa.

A més, s’ha fet una lectura pública d’un comunicat que s’elevarà al pròxim ple en forma de moció conjunta. Diferents persones del col·lectiu LGTB, regidors i la pròpia alcaldessa van exposar els motius de l’adhesió i els compromisos que adquiriran.

“Enguany celebrem ja 10 anys de la llei del matrimoni igualitari que va obrir el camí dels nostres drets i 8 anys de la Llei d’identitat de Gènere que retornava a les persones trans una mica de la dignitat furtada i Godella, un poble solidari, que creu en la igualtat sense ambages i en la diversitat no podia quedar-se al marge”, va comentar la regidora d’Igualtat, Teresa Bueso, qui va disculpar la seua absència en l’acte per motius personals.

“La nostra és una revolució romàntica que estem fent dia rere dia per a defensar l’amor, la dignitat, la llibertat, la igualtat… de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals, en particular, i de totes les persones en general. La revolta de la felicitat és imparable. Ho estem aconseguint!”, asseguren des del col·lectiu LGTB.

L’alcaldessa va repassar la sèrie de mesures a les quals es comprometrà l’Ajuntament com promocionar el respecte cap a la diversitat sexual i de gènere en l’àmbit educatiu, familiar i festiu; realitzar formació a la policia perquè servisca de protecció al col·lectiu LGTB davant les possibles agressions que puga patir, donar suport a l’associacionisme LGTB a través de la realització conjunta d’accions de sensibilització, especialment en l’àmbit juvenil i sol·licitar a les Corts Valencianes l’aprovació d’una Llei integral de Transsexualitat i una Llei d’Igualtat per al col·lectiu LGTB i de lluita contra la LGTBfòbia.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.