Godella reconeix "un xicotet retard" però nega falta de col·laboració en el Síndic de Greuges

896

L’Ajuntament de Godella ha fet arribar al Síndic de Greuges tota la informació sobre l’aprovació municipal que facilità la Transformació Agrària dels Hereus del Baró de Campolivar, i que es va produir entre 2013 i 2014. L'enviament al Síndic s'ha fet només 24 hores després que ahir és coneguera l’escrit del Síndic en què criticava la falta de col·laboració del consistori.

El consistori de Godella explica a Hortanoticias que “l'Ajuntament no ha negat res ni al Síndic ni als veïns que han reclamat sobre la llicència que es va concedir al seu dia per a la transformació agrària, sinó que ens hem retardat perquè estàvem esperant tots els informes tècnics que s'han incorporat a l'expedient”.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, es tracta d'una llicència que comptava amb el vist i plau i els informes favorables de la Conselleria d'Agricultura. Nosaltres no arribàrem a cap acord, simplement és sol·licità una llicència que vam atorgar.
Els informes tècnics han revisat que s'hagen executat les obres conforme a la llicència i, llevat d'una separació a la tanca de la caseta d'apers per la qual ja s'ha obert un expedient d'infracció urbanística, “la resta segons els informes està correcte”, segons Sanchis.

Per tant, segons l'alcaldessa, "l'Ajuntament de Godella no ha negat res, sí ben és cert que hi ha hagut un xicotet retard perquè era un expedient complicat".

L’alcaldessa també contesta als veïns del Barri de Conxeta afirmant que “les persones que han volgut vore l'expedient conforme consta al mateix s'han personat a l'Ajuntament per revisar-lo i s'han portat còpia de tot allò que han volgut. No es tracta, però, d'un col·lectiu del quan tinguem constància que estiga legalitzat ni organitzat com a tal. Són un grup de persones que tenen tot el dret del món a demanar el que vulguen però en tot moment quan han acudit a l'Ajuntament se'ls ha donat còpia de tots els papers i han pogut vore l'expedient al complet”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.