L’ajuntament de Godella nega al Síndic de Greuges per segona volta l’acord amb els hereus del Baró de Campolivar

1
1026

Per segona vegada el Síndic de Greuges requereix informació sobre l’aprovació municipal que facilità la Transformació Agrària dels Hereus del Baró de Campolivar, i que es va produir entre 2013 i 2014 i que des d’eixe moment, segons  denuncien els veïns, “inunda sempre que plou al Barri de Conxeta a Godella”.

El col.lectiu del Barri de Conxeta presentaren un escrit sobre el tema ara fa pràcticament un any a l’Ajuntament de Godella “i no hem tingut resposta”.

Els veïns del barri varen acudir al Síndic per a demanar els informes sobre el tema a l’Ajuntament de Godella sobre dita transformació que inunda a un barri i  per segona volta no ha tingut resposta pel propi ajuntament, ni els veïns, ni el propi Síndic.

1 Comentario

  1. […] L’Ajuntament de Godella ha fet arribar al Síndic de Greuges tota la informació sobre l’aprovació municipal que facilità la Transformació Agrària dels Hereus del Baró de Campolivar, i que es va produir entre 2013 i 2014. L’enviament al Síndic s’ha fet només 24 hores després que ahir és coneguera l’escrit del Síndic en què criticava la falta de col·laboració del consisto…. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here