L’Ajuntament de Godella enceta un procés de participació ciutadana per decidir les inversions

743

Demà, dimecres 7 de març, tindrà lloc a les 19.30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Godella una reunió del Consell de Participació Ciutadana per explicar el nou projecte de consulta de les inversions municipals que es durà a terme a través de la plataforma telemàtica de participació (participa.godella.es) entre el 12 i el 31 de març.

Sovint els polítics tenim unes prioritats que no tenen per què correspondre’s amb les dels veïns i veïnes del poble. De la mateixa manera que ja veníem fent amb els pressupostos participatius, volem que la ciutadania de Godella tinga l’oportunitat de decidir en què es gasten els diners de la partida municipal d’inversions”, ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades.

El sistema de votació es realitzarà mitjançant la plataforma de vot telemàtic, que funciona de manera coordinada amb el padró municipal. Les persones empadronades a Godella i majors d'edat que vulguen participar de la votació hauran de registrar-se amb el seu nom, cognoms i DNI. En cas que ja ho hagen fet anteriorment, només hauran d’iniciar sessió amb la seua contrasenya. “Amb aquest sistema ens estem adreçant a una població de 10.522 persones”, ha conclòs la regidora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.