Godella es prepara per donar el trei d'exicida al seu primer festival Crític Curt

834

El proper divendres 12 de maig donarà el seu tret d'eixida la primera edició del festival de curtmetratges Crític Curt, una iniciativa que pretén apropar el món del cinema i fomentar la creativitat dels joves de Godella.

Aquest festival, organitzat per la regidoria de Joventut en col·laboració amb l'empresa Trencaklosques, està dirigit per a persones d'entre 12 i 35 anys, que hauran d'organitzar-se per equips d'un màxim 5 components.

El dia 12 a les 20:00 h es donarà a conèixer a l'escorxador la temàtica del concurs sobre la qual hauran de tractar els curtmetratges, que tindran una durada màxima de 5 minuts, incloent els títols de crèdit. Els participants disposaran de 48 hores per a la gravació dels treballs, i a les 20:00 h del dia 14 es tancarà el termini.

Un jurat compost per persones competents a l'àmbit audiovisual serà l'encarregat de triar els guanyadors i lliurar els següents premis: 100 euros per al millor curtmetratge, 150 euros per al millor curtmetratge en valencià, i 100 euros per al premi del públic.

Les inscripcions, obertes des del 25 d'abril fins el 10 de maig, hauran de fer-se a través del correu almatadero@godella.es aportant les següents dades: nom de l'equip; nom, cognoms, telèfon i DNI d'una persona responsable de l'equip; i nom, cognoms i adreces de correu de tots els integrants de l'equip.

El divendres 19 a partir de les 18:00 h, el casal jove AlMatadero acollirà les projeccions dels curts seleccionats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.