Godella es prepara per donar el trei d’exicida al seu primer festival Crític Curt

0
407

El proper divendres 12 de maig donarà el seu tret d’eixida la primera edició del festival de curtmetratges Crític Curt, una iniciativa que pretén apropar el món del cinema i fomentar la creativitat dels joves de Godella.

Aquest festival, organitzat per la regidoria de Joventut en col·laboració amb l’empresa Trencaklosques, està dirigit per a persones d’entre 12 i 35 anys, que hauran d’organitzar-se per equips d’un màxim 5 components.

El dia 12 a les 20:00 h es donarà a conèixer a l’escorxador la temàtica del concurs sobre la qual hauran de tractar els curtmetratges, que tindran una durada màxima de 5 minuts, incloent els títols de crèdit. Els participants disposaran de 48 hores per a la gravació dels treballs, i a les 20:00 h del dia 14 es tancarà el termini.

Un jurat compost per persones competents a l’àmbit audiovisual serà l’encarregat de triar els guanyadors i lliurar els següents premis: 100 euros per al millor curtmetratge, 150 euros per al millor curtmetratge en valencià, i 100 euros per al premi del públic.

Les inscripcions, obertes des del 25 d’abril fins el 10 de maig, hauran de fer-se a través del correu almatadero@godella.es aportant les següents dades: nom de l’equip; nom, cognoms, telèfon i DNI d’una persona responsable de l’equip; i nom, cognoms i adreces de correu de tots els integrants de l’equip.

El divendres 19 a partir de les 18:00 h, el casal jove AlMatadero acollirà les projeccions dels curts seleccionats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here