Foios implanta l’e-Administració que permetrà la gestió elctrònica d’expedients i la relació telemàtica amb els veïns

0
180

L’Ajuntament de Foios ha començat la implantació de l’anomenada e-Administració amb un projecte global desenvolupat per la consultora tecnològica ABSIS. El projecte permetrà a l’ajuntament complir amb la Llei 39/2015 que entrarà en vigor aquest octubre i que obliga a una gestió electrònica de tots els expedients i a una relació telemàtica amb el ciutadà a través del document electrònic.

El model que s’implantarà a partir del mes de setembre, va més enllà de traslladar la informació al format electrònic, i permetrà també la catalogació i classificació dels expedients des del seu inici, la reutilització dels documents aportats pels ciutadans i garantirà la protecció de dades i la transparència municipal. Aquesta solució ha estat dissenyada per ABSIS d’acord amb la normativa vigent però, a més, pensant en les noves exigències de gestió administrativa.

El cost de la implantació del projecte és de 26.000 euros, aproximadament, que s’afrontaran entre els exercicis 2016 i 2017, la despesa del qual ja està recollit en l’actual pressupost. L’objectiu últim del projecte i de la implantació de l’administració electrònica, és reduir els temps d’espera dels ciutadans, agilitzar i millorar les gestions administratives, contribuint a la qualitat de vida dels ciutadans de Foios que, entre d’altres, podran realitzar gestions sense tindre la necessitat de personar-se a l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here