Foios habilita el seu primer espai de socialització per a gossos

1968

Durant estos dies l'Ajuntament de Foios està ultimant els treballs de la primera zona d’esplai de gossos de Foios, situada a l’Avinguda del Mediterrani, cantó amb el Carrer Constitució, en un solar d’uns 650 metres cuadrats cedit temporalment per la propietat per a destinar-lo a este ús.

Foios parc gossosL’alcalde, Sergi Ruiz, ha mostrat el seu agraïment als propietaris de la parcel•la "perquè facilitarà la convivència dels amos de gossos amb la resta de veïns. Tindre un gos comporta obligacions per tal d’evitar causar molèsties, especialment pel que fa als excrements. A més, els gossos deuen passejar amb corretja i si són gossos potencialment perillosos, també amb boç. Només en zones habilitades poden anar solts".

En breu també s’habilitarà una segona zona ubicada en un camp municipal a l’exterior de la ronda del Sector Sud i durant les pròximes setmanes es procedirà al tancat i a l’adequació de l’espai.

En estes zones d’esplai, els gossos poden córrer i jugar sense necessitat de dur corretja ja que són espais degudament tancats, que compten amb bancs per a seure i aigua, a més d’un panell amb les normes d’utilització del recinte.

L’alcalde explica que "estes zones s’habiliten perquè els animals s’esplaien i es socialitzen” però recorda que “els amos també estan obligats a arreplegar els excrements, com en qualsevol altra part del poble i estem convençuts que la ciutadania els agrairà i els utilitzarà amb civisme”.

Amb la posada en marxa d’estos espais també està prevista una campanya de conscienciació, a més de les corresponents indicacions a la policia local de Foios perquè expliquen i facen respectar l’ordenança municipal de tinença d’animals que fa pocs mesos s’ha modificat per incorporar l’habilitació de les zones d’esplai per a gossos i el reconeixement i el control de les colònies de gats existents al municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.