La Fira Vegana València celebra la seua 4a edició a Las Naves

472

Els drets dels animals i la presa de consciència centren les xarrades, tallers, projeccions i taules redones que tindran lloc el dissabte i el diumenge. Hi haurà també un concurs de truita de creïlles 100% vegetal per al qual és necessari inscriure’s prèviament.

El centre d’innovació Las Naves acull, durant aquest cap de setmana, la 4a edició de la Fira Vegana València ‘Per un món sense violència’. Seran dos dies replets de tallers, xarrades, projeccions, concerts, llocs de menjar i presència de diverses organitzacions, amb el veganisme com a fil conductor.

Els santuaris d’animals, així com la sensibilització i presa de consciència dels seus drets i l’impacte que cert tipus d’alimentació té al món, centren les xarrades que tindran lloc dissabte en diferents instal·lacions de Las Naves. També es projectaran documentals sobre sostenibilitat i la situació dels animals en diverses parts del món. Dos tallers de cuina vegana i els concerts de Asceta i Ursidae tanquen la programació del primer dia.

Les xarrades i debats del diumenge abordaran l’alimentació vegetariana, així com el feminisme i la tecnologia relacionats amb el veganisme. Hi haurà també taller infantil de cuina i un concurs de truita de creïlles 100% vegetal.

En la Fira hi haurà un punt violeta, un espai segur per a les dones que acudisquen en el qual denunciar situacions d’assetjament i que està organitzat per Feministes Antiespecistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.