Feliu Ventura presenta el seu disc ‘Música i lletra’ en l’Auditori de Torrent

0
46

L’Auditori de Torrent acollirá el próxim divendres 19 d’abril un concert de Feliu Ventura que forma part del Circuit de Música Valenciana que organitza la Valencian Music Association (VAM!) en col•laboració amb l’Unitat de Música de Culturarts-Generalitat.

Es tracta de la quarta entrega d’un cicle que pretén dur als músics valencians més destacats als teatres i auditoris de la Comunitat Valenciana.

Després de cinc anys de silenci discogràfic, el cantant xativí Feliu Ventura ens presentarà el seu disc titulat Música i lletra (Propaganda pel fet!, 2011), combinat amb les cançons més destacades del seu repertori. Música i lletra és un treball de mínims, nu, transparent i sense artificis que pretén situar-se entre el respecte a la tradició mediterrània de la riba valenciana i la contemporaneïtat d’estètica pop amb continguts compromesos.

Les dotze cançons de Música i lletra mantenen una unitat musical ferma basada en l’economia de medis i que ha comptat amb la col•laboració de les guitarres acústiques, l’acordió i la percussió menor de Borja Penalba, el violoncel de Sara Chordà. L’slide i la guitarra espanyola de Pau Figueres. El violí i la viola de Miquel Córdoba. I la veu de Feliu, una veu que ens torna a posar sobre la pista dels seus orígens.

Amb sis discos publicats i més de 15 anys de trajectòria musial, Feliu Ventura s’ha consolidat com una de les veus valencianes més destacades del panorama musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.