Un espai Gourmet en Silla: Amossos

955

El poble de Silla compta amb una nova iniciativa empresarial que pretén omplir un buit al sector comercial de l’alimentació, compromesa amb el medi ambient i amb aspiracions socials, ja que alguns dels proveïdors ‘amossos‘ donen feina a persones en risc d’exclusió, altres treballen amb productes ecològics i alguns tenen molt present el comerç just en la seua forma de treballar el producte.

En esta nova iniciativa empresarial, parlem d’un projecte que aposta per l’alimentació de qualitat, fugint de les grans cadenes productores i apropant la cultura gastronòmica a tots els públics. Això ens fa descobrir empreses menudes que treballen de valent per treure endavant idees compromeses amb la qualitat i a un preu equilibrat. En qualsevol cas, Amossos compta amb un ample ventall de possibilitats, contactant també amb reputats i grans proveïdors que treballen el seu producte des de fa dècades amb un èxit notable.

Consell de tu a tu

Apostar fortament pels productes valencians i divulgar les bondats d’una alimentació saludable són altres dels objectius d’Amossos. Per eixe motiu, una de les seues màximes és aconsellar als seus clients, endinsant-se en les particularitats dels productes que venen, puntualment ajudats de la mà d’experts al món de l’enologia i l’alimentació.

En la tenda física ‘amossos‘, situada al carrer València número 32 de Silla, podem trobar una acurada selecció de productes de tots tipus que també es poden comprar a través de la web www.amossos.com. Des de vins a cerveses artesanes, passant per olis, encurtits, dolços, xocolates, embotits… i caixes regal amb una imatge molt cuidada per a garantir una bona experiència gourmet.

Caixes regal

Eixe és altre punt a destacar, perquè regalar alimentació gourmet és encertar sempre en un obsequi a familiars, amics, treballadors o convidats a un bateig, un aniversari o una boda. Una aposta segura en situacions on no es pot fallar. Tant és així que segur que ningú ens tornarà el regal.

Amossos és més que una tenda gourmet i delicatessen, és més que alimentació selecta, són amants del bon menjar, dels productes artesans valencians, dels ecològics i de tots aquells que ens fan reviscolar els cinc sentits, perquè beure i menjar és un plaer i, per a ells, és un plaer que volen compartir amb els seus clients.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.