Els centres educatius de Sedaví celebren el Dia de l’Arbre

522

Els centres educatius de Sedaví participen en la celebració del Dia de l’Arbre. Esta data està marcada al calendari el dia 31 de gener i els sedavinencs no s’ho podien perdre i ho han celebrat amb tres jornades.

La primera d’estes ha estat protagonitzada pels xiquets de secundària de l’IES Sedaví amb una excursió al Centre Ambiental el Vedat. El Col·legi Sedaví també hi ha participat i els seus estudiants d’ESO han realitzat també l’eixida al Vedat per celebrar la importància de tindre cura del nostre entorn mediambiental.

Els alumnes de primària de tots els centres del municipi també han celebrat el Dia de l’Arbre. El Col·legi Sedaví, el CEIP Fernando Baixauli, el CEIP Vicent Pla i el CEIP San Clemente han realitzat un seguit de tallers al parc de l’Escola d’Adults de Sedaví on han pogut prendre consciència sobre els arbres i les seues aportacions (fusta, oxigen...).

La brigada del municipi ha aprofitat l’ocasió i ha plantat uns 40 esqueixos d’arbres i arbustos autòctons en diferents zones verdes de Sedaví. Estos esqueixos han sigut donats per la Generalitat Valenciana dels seus vivers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.