Els principals actes de la Setmana Santa de Torrent, en directe per streaming

6 lecturas

La festivitat de la Setmana Santa a Torrent es celebra des de fa més de 100 anys i és una festa única a Espanya per la figura de la reina de l’Encontre. Enguany, encarna la figura de la virreina de València, Germana de Foix, Carmen Verdet, qui està molt il·lusionada per ser la màxima representant de la Setmana Santa torrentina. Esta festa d’interés turístic autonòmic està cada vegada més a prop de tots aquells i aquelles que vulguen gaudir-ne.

Torrent. Semana Santa. ENCUENTRO GLORIOSO

Amb esta finalitat, l’Encontre de la Verònica i l’Encontre Gloriós es retransmetran en directe per streaming mitjançant el canal deyoutube: Ajuntament de Torrent. Esta iniciativa acosta la nostra festa a tots aquells i aquelles que no puguen gaudir de la Setmana Santaamb nosaltres i que esperem que el pròxim any puguen viure-la en directe a Torrent.

El dimecres, 23 de març, a les 22.00h tindrà lloc l’Encontre de la Verònica, a la Plaça Bisbe Benlloch. L’Encontre Gloriós tindrà lloc el diumenge de Resurrecció a les 9.00 h, les germandats eixiran des de la parròquia de Mont-Sió i la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora fins a la plaça Major, on tindrà lloc l’Encontre.

L'enllaç per a seguir els dos actes de la Setmana Santa de Torrent en directe es  https://www.youtube.com/channel/UCTSdqyHohYU-98Xp8C30tYg

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí