Els festers 2018 cancel·len la Tasqueta de Sant Roc d’enguany

2075

Els festers de Sant Roc 2018 han comunicat a l'Ajuntament del Puig la seua decisió de no fer enguany la tasqueta de Sant Roc.

El canvi d’ubicació a un lloc més segur i allunyat del centre històric ha provocat en una baixada de la festa i ha motivat als festers de 2018 a no fer la tasqueta de Sant Roc.

Per a l’ajuntament, “és una llàstima que la decisió arribe precisament en un moment en què la Tasqueta començava a superar els problemes que arrastrava des de la legislatura anterior”.

L’Ajuntament del Puig “ha apostat sempre per la supervivència i realització de la Tasqueta i enguany ha fet tot el possible per ajudar els festers a què poguera realitzar-se” però la supressió “és una decisió que respectem i en la que no hem tingut res a veure”.

L’Ajuntament ha afirmat que “ens posem a disposició dels festers per ajudar-los a organitzar les alternatives que creguen convenients”.

Fons veïnals ha afirmat a Hortanoticias que la decisió d’allunyar la tasketa a forma del nucli urbà, quan antigament es feia a l’explanada del Monasterio, ha provocat una caiguda en el número de participants i en la recaptació que és una de les fonts de finançament més important dels festers de Sant Roc, com bé ens recorda les mateixes persones vinculades en su dia a la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.