El Museu de la Rajoleria, seu i escenari de un ‘workshop’ de curtmetratges

528

L’Agenda Jove de Tardor de l'ajuntament de Paiporta ofereix un ‘workshop’ de curtmetratges que tindrà com a escenari el Museu de la Rajoleria. Amb motiu del 18é aniversari d’aquesta instal·lació, la joventut de Paiporta està convocada a participar en aquest taller que oferirà una nova perspectiva del museu, concretament, aquella que determinen els i les joves participants en el taller.

museo-rajoleria-paiportaEn aquest ‘workshop’ gratuït, per al que es pot formalitzar la inscripció al Poliesportiu, les persones participants coneixeran la tècnica cinematogràfica i formaran part dels diferents equips de treball, entre els que es troben els de guió, producció, fotografia, so, art o edició. No és necessari tindre coneixements previs ni aportar cap tipus de material, més enllà de les ganes d’aprendre i divertir-se.

L’Agenda Jove de Tardor, disponible en este mateix enllaç, es completa amb tallers variats i gratuïts, entre els que es troba creació de videojocs, improvisació teatral, certificat digital i aprofitament del telèfon mòbil, ball, i un curs de primers auxilis per a educadors en el temps lliure.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.