El Grup de Danses l'Espolí de Paiporta convoca el seu premi anual

576

El Grup de Danses l'Espolí de Paiporta convoca per segon any el seu premi anual. El guardó s'atorga a un paiportí o paiportina que realitze de forma altruista o profesional algún treball cultural per a la societat local, autonómica, nacional o internacional. Les candidatures es podran presentar entre el 9 i el 23 de juliol de 2018.

beatriz fernandez premi espoli 2017Per a decidir la persona premiada, es tindrà en compte el treball realitzat a favor de la cultura, el compromís social, la influencia i l'impacte obtingut (comarcal, autonòmic, nacional o internacional), el repte i l’esforç que va representar i el benefici cultural per a Paiporta.

Els únics requisits per a aspirar al premi són haver complit la majoria d'edat, i haver residit o treballat un temps a Paiporta, en cas de no ser natural del municipi. Les candidatures podran realitzar-se per mitjà de persones independents o institucions i associacions amb domicili social a Paiporta. Per a inscriure's, cal presentar el formulari i el curriculum de la persona proposada per correu ordinari, mitjançant una carta al C/ Sant Francesc número 13, o directament a la seu del Grup de Danses l'Espolí.

El jurat estarà designat per la directiva del grup, que seleccionarà tres persones que hauran de tenir relació directa i actual amb el món cultural. La seua decisió es comunicarà a la persona o associació que haja proposat el candidat o candidata i s'anunciararà al mateix temps el dia i lloc de la cerimònia d'entrega.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.