El Bloc proposa finançar la residència de majors i el viver d’empreses amb el Pla E 2010

0
105
Bankia

El Bloc de Meliana ha fet propostes d’inversió per al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, el Pla E 2010 per als municipis, que a Meliana li suposa una quantitat d’1.102.479 euros. En concret, una de les opcions que es proposen és la construcció de la residència per als majors i la construcció del viver d’empreses.
Per al portaveu del Bloc, Josep Riera, “quan estem constatant que des de setembre del 2007 fins a setembre del 2009 a Meliana hem passat de 387 a 880 desocupats, un augment del 101, 82%, és evident que calen actuacions urgents i decidides per a fomentar l’ocupació, com ara el viver d’empreses”.

Cal recordar que el govern anterior del Bloc ja tenia previst este projecte, que comptava amb una subvenció de 445.000 euros de la Generalitat “i que l’actual govern popular va deixar perdre de manera irresponsable”. A més, el Bloc també va proposar esta infraestructura dins el Pla Zapatero del 2009, però tampoc va ser considerada pels populars. De fet, l’Ajuntament disposa del projecte redactat des del 2008, que ja va costar 30.000 euros.

Com diu el responsable valencianista “el viver d’empreses, que hui ja podria haver estat funcionant al nostre poble, serveix per a donar suport a iniciatives de joves emprenedors amb instal•lacions ben dotades, compartides i més econòmiques, per a crear llocs de treball, i també per a fomentar la formació. A més, en el cas de Meliana serviria per a potenciar l’Agència de Foment Econòmic i poder donar així millors servicis també als comerciants i als empresaris locals”.

Així, els vivers figuren en el primer apartat de les inversions i les obres a realitzar dins d’este nou pla segons el Reial Decret Llei publicat en el BOE del 27 d’octubre. Finalment, Riera conclou que “amb esta, és la tercera vegada que l’equip de Govern popular té l’oportunitat de fer una actuació important per a combatre la desocupació i fomentar l’economia local”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here