El Bloc demana solucions davant la perillositat del camí del barranc, una de dues les úniques vies de connexió en la veïna Alboraia

0
87
Bankia

El Bloc ha demanat a l’Ajuntament d’Almàssera l’acondicionament del camí del barranc, que a hores d’ara té un gran perill per a la circulació de vehicles, donada la seua estretor de la via que unix Almàssera en la veïna localitat d’Alboraia.
El portaveu local del Bloc, Josep Miquel Adell, considera que este camí és una de les principals comunicacions d’Almàssera amb Alboraia, i cal una millora, “donat que hi ha un important risc de col·lisió entre vehicles”.

El Bloc proposa que es cobrisca les séquies que limiten el camí per guanyar alguns metres, i que al mateix temps l’Ajuntament d’Almàssera contacte amb l’Ajuntament d’Alboraia per tall de buscar una solució conjunta, ja que el camí està entre els dos termes municipals.

Adell afirma que l’altra via que comunica Alboraia i Almàssera, el camí de les vinyes, i el desviament d’este cap a Almàssera per Les Tendes, és un lloc on s’han produït distints accidents en els últims anys. “No pot ser que dos municipis veïns tinguen unes comunicacions tan roïns”, ha destacat el portaveu del Bloc d’Almàssera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here