Només dos consellers del PP i PSPV de Torrent no renuncien a cobrar dietes de Nous Espais

626

La proposta de pressupostos per al 2017 que es va presentar al Consell d'Administració de Nous Espais, celebrat el passat 19 de setembre, ha permés descobrir una quantitat de 6.600 euros en concepte de retribucions, segons ha denunciat Compromís per Torrent.

Nous Espais

Segons Compromís, estes quantitats són les que cobraran Francisco Nemesio (PP) i Severino Yago (PSPV) el pròxim any, ja que són els únics consellers de l'empresa pública Nous Espais (100% municipal) que cobren dietes al seu Consell d'Administració. En concret 150€ per cada sessió.

Pau Alabajos, portaveu municipal de Compromís i representant al Consell d'Administració per la seua formació, ha explicat que els consellers de la resta de formacions polítiques del consistori (Compromís, Ciudadanos i Guanyant) ha renunciat a aquestes percepcions.

La formació nacionalista també explica que “cap dels dos perceptors es troben en desocupació, que va ser l'única excepció que va proposar Compromís en 2013 com a situació personal per a poder cobrar-les”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.