Diputació ofereix un turisme a l'abast de tots els públics en La Fira dels Comarques 2018

752

La Fira de les Comarques 2018 ha obert aquest divendres les seues portes per a posar el turisme valencià a l'abast de tots els públics i butxaques durant aquest cap de setmana en la Plaça de Bous de València, amb una intensa programació que inclou música, gastronomia i experiències turístiques en directe.

Diputacion feria de las comarcas 2018El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; acompanyat per la vicepresidenta Maria Josep Amigó i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha inaugurat el certamen organitzat pel Patronat de Turisme, consolidat ja com una de les grans cites del turisme valencià.

Un total de 47 municipis, 12 mancomunitats i més de 30 associacions i empreses turístiques donaran a conèixer infinites propostes per a viure l'oci en el territori valencià en la Fira dels Comarques 2018 que, des d'aquest divendres i fins al diumenge, romandrà oberta en el cus del carrer Xàtiva, tant en els voltants de la plaça com a l'interior del recinte.

En paraules del president, Jorge Rodríguez, “aquesta és la nostra casa, la nostra terra, i no hi ha millor lloc des del qual projectar al món els nostres encants, la riquesa patrimonial, històrica i natural; la varietat artesanal i gastronòmica; l'atractiu turístic de les nostres destinacions, que constitueixen al seu torn un dels principals motors econòmics que impulsen el nostre creixement i garanteixen el nostre futur”.

Rodríguez ha destacat, durant l'obertura del certamen, “l'aposta d'aquesta corporació, a través del Patronat que dirigeix Pilar Moncho, per productes turístics estratègics, amb un valor afegit i una continuïtat en el temps, que permeten a les comarques valencianes explotar els seus recursos en matèria turística i disposar de noves vies per a generar ocupació”. Al mateix temps, el president ha assenyalat que “el treball coordinat amb la Generalitat, a través de la Agència Valenciana del Turisme, ens permet arribar a més municipis i a més persones amb aquesta política de dinamització turística i igualtat d'oportunitats per a les destinacions tant d'interior com de costa”.

Per la seua banda, Mª Josep Amigó, ha convidat a la societat valenciana a visitar la Fira dels Comarques. “El turisme és un dels grans motors econòmics del País Valencià, però el potencial de creixement que tenim actualment encara és molt gran”, segons ha assenyalat la vicepresidenta.

Per Amigó, “potenciar les destinacions de pobles i comarques com a productes turístics diferenciats, accentuant els nostres paisatges, la nostra gastronomia i la nostra cultura és el futur i per això és molt important ajudar al desenvolupament econòmic de les comarques valencianes, la qual cosa es veu perfectament en aquesta Fira dels Comarques i en les iniciatives desenvolupades des del Patronat de Turisme de València”.

Precisament la responsable de Turisme, Pilar Moncho, ha assegurat que “la gent torna on ha sigut feliç i estem convençuts que anem a oferir propostes atractives i originals per a fidelizar al nostre principal mercat, els propis valencians i valencianes”.

Dinamització turística

La Fira està disposada emulant la gestió turística del Patronat de Turisme en les comarques valencianes, de manera que en l'esplanada exterior estan instal·lades les casetes dedicades a destinacions turístiques ordenades per espais comarcals, “en sintonia amb la il·lusionant tasca desenvolupada a través dels vuit Plans de Dinamització Turística dotats amb 900.000 euros d'inversió trienal cadascun d'ells”.

Al costat d'aquests grans projectes comarcals, el visitant també podrà conèixer ofertes singulars com les propostes per municipis turístics com Xàtiva, Oliva, Ontinyent, Alzira, Carcaixent, Gandia, Tavernes, Llíria, Sagunt, Villargordo del Cabriel, Requena i Utiel, entre uns altres.

Ja a l'interior de la plaça, València Turisme exhibeix els fruits del treball col·laboratiu desenvolupat durant els últims tres anys amb més d'una trentena d'associacions i empreses turístiques locals, disposades en tres grans espais, turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic.

Horari

Informació turística (esplanada exterior plaça bous):

Divendres 4 de maig: de 18:00h a 22:00 h.

Dissabte 5 de maig: d'11:00 h a 14:00 h i de 16:00 a 22:00 h.

Diumenge 6 de maig: d'11:00 h a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h.

 

Interior plaça de bous:

Divendres 4 de maig: de 18:00 h a 23:00 h.

Dissabte 5 de maig: d'11:00 h a 23:00 h.

Diumenge 6 de maig: d'11:00 h a 20:00 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.