Després de 637 dies, Puçol torna a celebrar bous al carrer

839

637 dies després d'acabar el festeig taurí de Sant Antoni el llunyà 18 de gener de 2020 i després de l'autorització per part de les autoritats autonòmiques i el suport de les autoritats locals, els festejos taurins de bous al carrer van tornar als carrer de Puçol el passat 16 d'octubre.

Puçol bous al carrerPrimer es va realitzar a les 8 del matí el tradicional tancament amb bous del ramader local Jaime Bosch Saliner. A continuació, va ser desencaixonat el bou Armador de la ramaderia xarra del Pilar. Seguidament va ser soltat des del corro, un bou del Saliner. A la vesprada, després de la tradicional baixada de caixons, es va preparar la desencaixonada de quatre bous.

La vesprada va finalitzar amb la solta d'una vaca del Saliner i l'embolada del bou Armador del Pilar. Este bou va ser embolat per la quadrilla de Juanfer Ferrer Rallaet, tallant l'entenimentada Juanfra Claramunt. A la nit, van ser embolats els mateixos bous de la vesprada.

Pròxima jornada de bous el 30 d'octubre

Els organitzadors de este primer día de bous al carrer varen destacar el bon fer dels col·laboradors taurins, tant en les tasques pròpies del desenvolupament del festeig, així com en el seguiment de la nova normativa COVID i varen felicitar als aficionats pel compliment de la normativa, usant sobretot les màscares obligatòries.

La pròxima jornada taurina, organitzada per l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb la penya taurina El Barri, serà el 30 d'octubre.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.