Dalmau rep al col·lectiu Per l'Horta

624

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubèn Martínez Dalmau, ha rebut a representants del col·lectiu Per l'Horta. Al terme de la reunió ha manifestat que "cal escoltar les reivindicacions que ens plantegen col·lectius com aquest per traslladar-les al Consell, en la mesura que siga possible. Per l'Horta ens han fet arribar una de les seues principals preocupacions com és la de l'ampliació del port de València, per a la qual demanen una moratòria en vista que els informes d'impacte mediambiental es van fer fa deu anys i hui en dia estan superats pel canvi climàtic".

El vicepresident segon ha apostat perquè València se situe a l'avantguarda de les ciutats sostenibles del món. "Una aposta- ha dit- per poder contribuir a millorar la sostenibilitat de les ciutats. Sense anar més lluny, ahir s'inaugurava el Centre Mundial de València per l'Alimentació Urbana Sostenible. Ha sigut possible en bona part a les reivindicacions de col.lectius com Per l'Horta per fer de València un referent en alimentació de qualitat en el marc dels nuclis urbans".

Per la seua part, Julio Moltó, en representació de Per l'Horta, ha declarat que "en una situació d'emergència climàtica cal posar els interessos de les persones per damunt dels interessos que busquen beneficis. Entre d'altres, a més de demanar una moratòria per l'ampliació del Port de València, hem posat a la taula altres temes com la Zona d'Activitat Logístiques (ZAL) de l'horta de la Punta de València, i la històrica reivindicació perquè l'antic llit del Túria puga recuperar l'eixida al mar".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.