Compromís vol que es prohibisca llançar qualsevol artefacte pirotècnic en les zones de jocs infantils de Torrent

1033

Com ja ha fet Paiporta, Compromís per Torrent ha proposat davant el Ple que l’Alcaldia-Presidència de l’Ajuntament emeta un Ban pel qual es prohibisca, i es senyalitze a tal efecte, el llançament de qualsevol artefacte pirotècnic en les zones de jocs infantils de Torrent.

La motivació de la proposta és, segons el seu portaveu Pau Alabajos, “assegurar la seguretat dels menors d’edat, en especial la dels xiquets i xiquetes més menuts, en les zones perimetrals d’esbargiment on s’ubiquen els jocs infantils, contra el llançament de qualsevol tipus d’artefactes pirotècnics”.

Per a Compromís aquestes zones s’haurien de senyalitzar ‘in situ’, efectuant les tasques de control d’aquesta mesura de protecció la Policia Local de Torrent, la qual decomissarà i sancionarà “amb el màxim rigor les persones infractores d’aquesta disposició”.

Aquesta mesura ja ha sigut presa recentment per altres ajuntaments, com per exemple a Paiporta, on l’alcaldessa Isabel Martín l’ha inclosa dins d’un paquet de mesures on es regulen els actes lúdics i festius, els horaris especials, l’execució d’obres i els talls de carrer que afecten el període de falles, encara que la moció presentada a Torrent, en cas de ser aprovada, s’aplicaria a més a més la resta de l’any.

Per Alabajos, “es tracta de fer compatible el dret d’aquelles persones que volen celebrar les festes falleres, amb el d’aquelles que volen gaudir de les zones de jocs infantils amb tota seguretat i tranquil·itat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.