Tráfico i Manises fomenten l'ús dels transports sostenibles i públics entre els més menuts

0
0 lecturas

La DGT en col·laboració amb la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises posarà en marxa als col·legis de Manises, la campanya, el 'Joc de la serp' amb la finalitat de conscienciar els més menuts sobre l'ús de mitjans més sostenibles a la seua vida quotidiana.

La regidoria posarà en marxa als col·legis de Manises durant el curs escolar 2016/2017, la campanya del 'Joc de la serp'. L'objectiu és animar als estudiants de primària, a les seues famílies i al professorat a utilitzar mitjans sostenibles en els seus desplaçaments, com anar al centre escolar caminant o en bicicleta.

Aquesta campanya consisteix en dos setmanes de joc, durant les quals els xiquets i xiquetes aniran col·locant punts en un pòster cada vegada que caminen, van en bicicleta, utilitzen un transport públic o comparteixen el cotxe entre diverses persones. La idea és omplir tots els punts i arribar a l'objectiu de millora de la mobilitat que s'ha proposat el col·legi.

Per tal de difondre esta pràctica en Europa es va crear el Joc de la Serp, formada pels punts nacionals de contacte de 19 països.

Diversos centres educatius ja han mostrat el seu interés en formar part d'aquesta iniciativa que està prevista dur a terme durant els propers mesos del curs present.

Segons la Regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, "és prioritari per a nosaltres sensibilitzar tant a escolars com a docents i pares dels beneficis dels desplaçaments sostenibles com són una major autonomia dels xiquets i xiquetes, i millores tant en la seua salut com en la qualitat de l'aire".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí