Compromís per Paterna rep el suport del seu grup parlamentari per tal d’aturar Intu Mediterrani

3 lecturas

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, i el regidor de la coalició valencianista, Carles Martí, s’han reunit amb el portaveu adjunt del grup parlamentari a Les Corts, Juan Ponce,  per a establir un nou full de ruta per tractar d’aturar el projecte d’Intu Mediterrani. “És la nostra obligació defendre el nostre territori natural i el nostre comerç local de lo que seria una brutal agressió”, ha manifestat el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

En la reunió també estigueren presents Teresa García, portaveu de la Comissió de Comerç, Graciella Ferrer, portaveu de la Comissió de Medi Ambient i Belén Barchero, presidenta de la Comissió de Medi Ambient. Durant la reunió va quedar patent el total rebuig a Intu Mediterrani per part de tots els assistents així com la necessitat d’obrir un camí per a treballar conjuntament amb la finalitat d’aturar aquest macroprojecte.

Ramón va destacar: “Com ja férem front amb Puerto Mediterráneo anem a explorar conjuntament totes les iniciatives que estiguen al nostre abast per evitar l’arribada del centre comercial, si es consuma la instal·lació del nou centre comercial suposarà la pèrdua de milers de llocs de treball al xicotet comerç de l’àrea metropolitana de València, així com a la resta de centres comercials existents”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.