Compromís denuncia que l’Ajuntament de Picassent “menysprea i ignora” el teixit comercial local

0
151

Compromís per Picassent considera “nefasta” la gestió comercial de la campanya de Nadal realitzada per l’Ajuntament de la ciutat, governat pel PSOE. Segons el grupo en l’oposició, “els socialistes han reflexat en els darrers temps la seua nula capacitat de desenvolupament comercial i de treball a Picassent, han ignorat el teixit comercial de la ciutat, han menyspreat a l’Associació de Comerciants i han deixat passar moltes oportunitats per revitalitzar l’ocupació i el comerç local”.

Des de Compromís aseguren que, en compte d’unificar esforços, l’Ajuntament de Picassent ha creat una campanya nadalenca “a esquenes” de les sssociacions comercials del poble. “La campanya de l’Ajuntament no tenia cap finalitat comercial i l’únic objectiu era la foto i la propaganda. De fet, han hagut comerços que per cada venta feta havien de repartir als seus clients fins a 3 butlletes de tres campanyes diferents amb el mal de cap i mal funcionament que això comporta”, han denunciat.

“En definitiva, la campanya de Nadal que ha llençat l’Ajuntament, sense comptar amb la participació ni col·laboració de les associacions comercials del poble, ha estat una falta de respecte que desacredita a aquestes associacions”, assenyalen des de Compromís, qui demana unficar els esforços, tant de personal com econòmics, per realitzar campanyes nadalenques plenes: amb participació als carrers i activitats divertides, noves, culturals i festives que potencien realment el consum al poble.

“El funcionament de l’Ajuntament de Picassent deixa molt que desitjar. La Regidora de comerç no proposa, no organitza, no coordina i no decideix. S’excusa amb que les ‘ordres venen de dalt’ i simplement es limita a participar en algunes coses, normalment, amb la seua presència per a fer-se la foto. Nosaltres demanem una regidoria forta, perquè el comerç és un dels motors principals d’un poblé, sinò el més important. Ha de ser un treball més social que polític. Ha de ser un treball de camp, colze a colze amb el comerciant, amb l’autònom i amb la empresa”, ha assenyalat Artur Hernàndez, portaveu de Compromís per Picassent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.