Compromís demana que s’ajorne el pagament de taxes i impostos als desocupats i aquells de baixos ingressos

0
44

Compromís per Paiporta ha presentat una moció per tal que l’Ajuntament establisca un ajornament en taxes i impostos per a desocupats i també per aquells contribuents amb baixos ingressos, aquells que la renda per càpita d’unitat familiar no supere els 481 euros mensuals, és a dir, el 75% del Salari Mínim Interprofesional (641, 40€/mes).
Des del grup, demanen que en tots dos casos l’ajornament es puga aplicar fins a 24 mesos i sense que es cobren interessos de demora.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha remarcat que “les administracions han de ficar els mitjans per ajudar a les persones més desfavorides i donar les màximes facilitats a aquelles que volent complir amb les seues obligacions tributàries la situació no els ho permet”.

A més, Martín ha recordat que “quan una família no paga un rebut, la situació encara s’agreuja més, donat què aquest fet els impedeix accedir a determinades subvencions i ajudes públiques”, i afegeix “amb aquesta mesura evitaríem aquestes situacions”.

La proposta de Compromís es per a les taxes i impostos de 2013, però des del grup també demanen que es puga aplicar a aquelles famílies que per causes sobrevingudes no hagen pogut fer front als pagaments de l’exercici actual “són moltes les famílies que tenen a tots els seus membres en l’atur i són cada vegada més les que ja no en tenen cap ingrés”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.