Compromís demana a l’alcalde que el diumenge onege la bandera LGTBI a Paterna

0
145

bandera_gay

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, em demanat a l’alcalde que el proper 28 de juny, data de l’Orgull LGTBI, onege al balcó de l’ajuntament de Paterna la bandera de l’arc de Sant Martí. Un gest que serveix no sols per a defensar i visibilitzar aquest col·lectiu, sino també per a retre homenatge al desaparegut Pedro Zerolo”.

Ramón considera que “la política del dia a dia s’ha de fer amb gestos senzills que reivindiquen assumptes importants com els drets i l’orgull del col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals). Xicotetes accions fetes pels representants polítics al municipi són més importants del que pensem, perquè al final parlem de persones i de com repercutix la gestió dels governants en elles. A més a més, aquest cap de setmana es celebra a tot el món el dia Internacional de l’Orgull LGTBI, per la qual cosa és el moment adient per a fer onejar la bandera al balcó de la casa del poble. Un gest al qual afegim també una campanya en les xarxes per aconseguir que finalment es puga veure la bandera al balcó”.

“Esperem que el proper diumenge 28 de juny, dia de l’Orgull LGTBI, la bandera de l’arc de Sant Martí onege al balcó de l’Ajuntament de Paterna, com a mostra de la defensa i visibilització de la diversitat. Però cal que l’Ajuntament demane a les administracions competents que no s’obliden d’aquesta lluita i realitzen la seua part, perquè encara queda molt per fer, per tal d’aconseguir que no siga només un dia a l’any,   i que per fi tots puguem gaudir d’una societat en la que aquesta reivindicació dels drets, la dignitat i la igualtat per a les lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals, siga real i efectiva”, conclou Juanma Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.