Compromís Burjassot ja té llista electoral per a les municipals

697

El col·lectiu local de Compromís Burjassot ja coneix els noms de les persones que formaran la llista electoral per a les municipals de 2019. Una vegada escollida Lluna Àrias com a candidata a l’Alcaldia de Burjassot, la formació valencianista ha triat la resta de la llista electoral en un procés de primàries.

El passat divendres 23, la seu local de Compromís Burjassot va acollir la votació que donaria a conéixer els noms dels i les representants de la formació per als comicis locals del proper any. Militants i simpatitzants van exercir el seu dret a vot, numerant les candidatures per ordre de preferència. La llista haurà de ser ratificada per l’assemblea local i es confeccionarà respectant la paritat entre dones i homes.

Entre els i les candidates que van rebre majors puntuacions es troben Àngel Vázquez, Maria Viu, Roc Senent, Bárbara Esplugues, Sergi Maicas, Alba Requejo, Rafael Calandín, María Dolores Gómez i Fernando Fuente. Aquestes són algunes de les persones que acompanyaran Lluna Àrias en la llista electoral de Compromís per assolir l’alcaldia de Burjassot.

La portaveu i candidata a l’Alcaldia, Lluna Àrias ha volgut destacar “l’alta participació de la militància i els i les simpatitzants en el procés de primàries, amb molta gent que ha volgut fer el pas i presentar-se com a candidat i candidata a anar en la llista, així com l’elevat nombre de persones que han votat, la qual cosa demostra que tenim un col·lectiu molt actiu i compromés”.

Sobre la llista electoral, ressalta que “és una llista molt potent de persones preparades, que combina experiència i joventut, reflecteix la diversitat dins de Compromís, però amb un denominador comú: les ganes de treballar per fer un Burjassot millor, més feminista, valencià, sostenible, solidari i integrador”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.