Compromís per Alaquàs proposa al ple fer un seguiment de les mocions aprovades

653

Compromís ha presentat una moció per a afegir en tots els Plens un punt de l’ordre del dia per tal que l’equip de Govern done compte de què està fent per executar totes les mocions aprovades al Ple.

“Des del començament de la legislatura, Compromís ha presentat iniciatives molt variades al Ple que no s’han executat”, expliquen des de la formació política. Mocions com l’elaboració d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible per millorar l’ordenació de vianants, transport públic, bicicletes, cotxes…; també la redacció d’un Reglament de productivitat, per establir uns criteris objectius de com gratificar al personal de l’Ajuntament amb transparència i equitat.

Segons Compromís, “la raó de que aquestes iniciatives aprovades no s’hagen executat és la manca de voluntat de l’equip de govern liderat per Elvira Garcia Campos”. El partit ha reclamat, des del principi de la legislatura, que totes les mocions aprovades al Ple s’executen.

Segons la portaveu, Consol Barberà, “s’està menyspreant el treball que realitza l’oposició, que realitza propostes serioses per millorar el nostre poble, propostes que tenen el recolzament de la majoria plenària però que el partit de govern, en minoria, decideix no executar. Fa uns mesos, en el Ple, el portaveu del PSOE va arribar a dir que no aplicarien cap moció que l’equip de govern no haguera votat a favor, com si s’hagueren atorgat la capacitat de vetar els acords plenaris. Amb aquesta moció s’evidencia la manca de compromís polític que el PSOE demostra en la seua gestió diària”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.