Compromís aconsegueix que els semàfors de Picassent tinguen senyals acústiques per a invidents

0
151
Bankia

Picassent. Semaforos invidentes

Compromís per Picassent, mitjançant una esmena presentada als pressupostos municipals de 2014 pel portaveu de la formació valencianista a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, ha aconseguit que el govern municipal destine una partida per a millorar l’adaptabilitat del poble a persones invidents.

L’objectiu de l’esmena és l’adaptabilitat total de tots els semàfors del poble per a persones invidents. Una carència, que segons Compromís, “era necessàri reparar i actualitzar, com totes les esmenes i propostes que hem fet durant els darrers 2 anys i mig, que tenen com a objectiu millorar la vida de la gent, en l’actual situació hem de primar les polítiques socials per damunt de la resta, i és el que estem fent des de Compromís”.

Aquesta proposta de Compromís es suma i es complementaria a la campanya empresa per la formació durant els darrers anys, “Picassent sense barreres” per denunciar aquelles zones del poble de Picassent que no estan adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

“Estem molt contents d’haver pogut portar endavant esta iniciativa. Estem pagats, sobretot, perquè presentem aquesta esmena després de rebre varies denuncies de persones invidents de Picassent que s’han adreçat a Compromís per millorar aquesta situació, degut a la ignorància que han rebut per part de l’equip de Govern”, assenyala el portaveu de la formació, Artur Hernàndez.

La partida exigida per Compromís per a portar endavant aquestes millores, és de 15.000 euros, i serà la primera modificació de crèdit que es farà en el proper 2014.“Estarem a la expectativa que es complisca açò. Sabem que per tal que les coses es facen no es sols posar una partida econòmica, després cal executar l’obra”, ha conclòs Hernàndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here